Овогодишњи мото Дечије недеље био је „Моје је право да живим срећно и здраво“. Учитељи наше школе су, са својим ђацима, од 1. до 5. октобра 2018. године, разним активностима обележили недељу посвећену деци.

У понедељак је био одржан час посвећен дечијим правима. Ученици су илустровали дечија права и смишљали нова права која би волели да имају.

У уторак су сви ученици од 1. до 4. разреда ишли у Народно позориште „Стерија“, где су уживали у позоришној представи „Чаробњак из Оза“.


Среда је била посвећена часу вежбања. Ученици су били у сали Хемијско- медицинске школе, где су учили плесне покрете са својим вршњацима. Четвртаци наше школе су са учитељицама Маријом Милановић и Светланом Баковић учествовали у приредби, која је била пре часа вежбања. Ученици су припремили рецитал о дечијим правима.

Четвртак је био „Дан доброте“. Ученици III-2  (учитељица Драгиња Медић) и  IV-2 (учитељица Марија Милановић) су поклонили ствари (одећа и обућа) другарима из одељења којима је то потребно.Сви су били задовољни и поносни на своје другаре.

У петак су сви ученици нижих разреда били на градском тргу, где су цртали кредама у боји.