Дана 17.12.2019. године учитељица Биљана Станић и наставница математика и разредни старешина Стефаниа Васиљев, организовале су са својим одељењима II-2 и V-1 новогодишњи базар.
Ученици II-2 су у оквиру ове манифестације, уз помоћ учитељице Биљане Станић, били у могућности да изразе своје креативно стваралаштво.
Уз своје радове деца су успешно развијала машту, али су и научила како да решавају практичне проблеме. Посетиоцима базара су рукама, умазаним од лепка и шљокица, показивали како су правили поједине честитке и украсе, а по осмеху са фотографија можемо да закључимо да су истински уживали у овој радионици.
Њихови старији другари, ученици V-1 су заједно са својом разредном Стефанијом Васиљев и наставницом ликовне културе Славицом Ранковић, спојили свет маште са идејама које су у њиховим дечјим главица бескрајне. Било је ту свега као што то и сваки базар налаже : украсних теглица, новогодишњих честитки, украса за јелку…
Наш базар посетили су родитељи, баке, деке и другари, који су својим присуством увеличали светковину , па им се овим путем захваљујемо.