Ове године смо у нашој школи за време зимског распуста уместо допунске наставе организовали додатну како би се ученицима показала и креативна страна наставе. Ученици нижих разреда похађали су школицу спорта коју ,иначе, у нашој школи, води ентузијаста – учитељ Зоран Станисављевић.
13. и 14. јануара текуће године одржана је Зимска научна школица. Првог дана Школице ђаци су на часу хемије правили сапун у чему су им помагале наставнице Драгана Леонтијевић и Анишоара Басараба Перић.На часу математике ученици су са наставницом Стефанијом Васиљев правили паковање за сапун у геометријским облицима, тако да су прва и друга активност биле продукт тимског рада.
Како се пишу и адресирају писма учило се на часу српског језика код наставнице Викторије Гајта.
14. јануара наставница Јелица Којић је осмислила радионицу под називом „Funny translations“. Ученици су се забављаји док су радили смехотресне преводе.
За време распуста ученици су долазили на пробе поводом Светосавске академије (Невена Кресоје и Викторија Гајта, менторке), будући да је наша школа домаћин Академије, која ће се одржати у Народном позоришту „ Стерија“.
Похваљујемо ученике што су и за време распуста показали вољу и интересовање да долазе у школу.

Ау што је школа згодна
Лечи лењост и самоћу
К’о да ми је кућа родна
Штета што не ради ноћу
Кад нисам у својој школи
Мене моја душа боли
Нема оне дружине
Да делимо ужине
Ау што је школа сјајна
У клупама пар до пара
Сваки шапат свака тајна
Једну нову љубав ствара
Кад нисам у својој школи
Мене моја душа боли
Нема оне с киком
Коју не дам ником.
Љубивоје Ршумовић