Драги осмаци,

Пред вама је пробни завршни испит:

Петак, 9. април од 13 часова – тест из математике

Субота, 10. април од 9 часова – тест из српског језика

од 11.30 часова – комбиновани тест

Израда тестова траје 120 минута.

На испите долазите 20- 30 минута раније. Са собом понесите прибор за рад – графитну оловку, гумицу, хемијску оловку, за тест из математике – шестар, лењире. Дигитрон, као и мобилни телефон је забрањено користити. Понесите обавезно и флашицу воде. По прозивци одељењског старешине, улазите у  учионице  према Јединственом списку ученика (разредне ће вас информисати):

  1. Српски 1
  2. Српски 2
  3. Физика
  4. Немачки језик
  5. Енглески језик
  6. Географија

Сваки ученик има своје место према броју на том списку. Дакле, број испред вашег имена представља број клупе на којој ћете седети. У току теста забрањено је излазити из учионице, користити мобилни телефон. Своје ствари (ранац , јакну,.. ) одложићете за то предвиђено место. Пре почетка теста са дежурним наставником попунићете идентификациони део омотнице теста (име, име оца, презиме). Тест добро прочитајте, сваки задатак пажљиво протумачите, а тек онда приступите изради. Прво радите графитном оловком, а тек када сте сигурни у урађено, пређите ОБАВЕЗНО ПЛАВОМ ХЕМИЈСКОМ ОЛОВКОМ. Када завршите тест, подизањем руке позваћете дежурног наставника и предати му тест.

Осим верне симулације помоћу које ћете се упознати и са самом процедуром која ће бити на завршном испиту у јуну, циљ пробног испита је да се види колико сте спремни на завршном и на којим областима треба радити у наредном периоду.

Поштовање епидемиолошких мера је обавезно (дистанца, маска)!

Желим вам пуно среће !

Весна Брковић, директорка