И ове , као и предходних година 27. јануара прославили смо школску славу, Светог Саву. Пригодан програм осмислили су и реализовали наши ученици заједно са својим наставницима и учитељима.
У програму су учествовали: ученици I-2 ( Маша Попов,Софија Траиловић, Круна Босанкић, Леа Марковић, Софија Петровић, Елена Маран, Вук Петрика и Филип Филиповић) са својом учитељицом Маријом Милановић – Субић, ученица Миа Баковић IV – 1 је припремила „Причу о Светом Сави“ са учитељицом Светланом Баковић, рецитал песама о Светом Сави рецитовали су ученици виших разреда ( Александар Киш VIII-2, Давид Лантош VI-2, Данило КресојеVI -2, Доротеја Пуја VI-2, Алиса ЛеканићVI-2, Теа Борисављевић VI-2), „Песму о песми“ припремили су ученици одељења V-1 (Никола Топалов, Лука Јанковић и Михајло Лацков) са наставницом Татијаном Тодоровић, песмице о Светом Сави отпевао је хор виших разреда са наставницом Ољом Белоград, Леа Марковић I-2 виолина као и фолклорна секција школе.
Водитељи програма су били Јована Бошковић VIII-1 и Михајло Кресоје VIII-2.
Изложбу ликовних радова ученика нижих и виших разреда припремила је наставница Славица Ранковић док је за технику био задужен наставник Игор Лукач.
Кординатор Светосавске приредбе била је наставница Верске наставе Драгана Стојков.