Документ  “Aнекс уговора о организовању тродневне екскурзије ученика VIII разреда – Тара 2020” можете преузети кликом на овај линк.
Документ  “Обавештење о закљученом уговору-интерактивне табле” можете преузети кликом на овај линк.
Документ  “Одлука о измени уговора о јавној набавци – интерактивне табле са пројектором” можете преузети кликом на овај линк.
Документ  “Обавештење о закљученом уговору-интерактивне табле” можете преузети кликом на овај линк.
Документ  “Обавештење о закљученом уговору” можете преузети кликом на овај линк.
Документ “Одлука о додели уговора – организовање екскурзије у 2020” можете преузети кликом на овај линк.
Документ “Позив за подношење понуде – јавна набавка екскурзије 2020” можете преузети кликом на овај линк.
Документ “Конкурсна документација – организовање екскурзија у „Паја Јовановић“ у 2020. години” можете преузети кликом на овај линк.
Документ “Правилник о ближем поступку јавних набавки” можете преузети кликом на овај линк.
Поштовани, документ “Обавештење о закљученом уговору – Организовање екскурзије и наставе у природи у 2019. години” можете преузети кликом на овај линк.
Документ “Одлука о додели уговора – организовање екскурзије и наставе у природи 2019” можете преузети кликом на овај линк.
Документ “Позив за подношење понуде – организовања екскурзија и наставе у природи за ученике ОШ „Паја Јовановић„ у Вршцу у 2019. години” можете преузети кликом на овај линк.
Документ “Конкурсна документација – организовање екскурзија и наставе у природи у 2019. години” можете преузети кликом на овај линк.
Документ “Обавештење о закљученом уговору – Екскурзије и наставе у природи у 2018. године” можете преузети кликом на овај линк.
Документ “Позив за подношење понуде – јавна набавка екскурзије 2018” можете преузети кликом на овај линк.
Документ “Конкурсна документација за организованје екскурзија и наставе у природи 2018” можете преузети кликом на овај линк.